Smält valfri choklad i en kastrull, vi hade lite blockchoklad som vi använde. Bryt knäckebröd i bitar, och sedan doppar man ner bitarna en i taget och täcker med choklad. Lägg upp på bakplåtspapper eller aluminiumfolie på en plåt och låt torka i ett par minuter. Klart!
Lyft sedan upp det från plåten och NJUT!
En extra julig variant kan man göra om man använder Marabous specialchoklad med julkryddor och nötter, Marabou Vinter - Limited Edition. Jag gillar den chokladen, så det är nog definitivt värt att testa!
Vet inte om det är helt fullt sanningsenligt, men jag vill gärna tycka att det är nyttigt att äta detta godis då det till 50% består av fullkornsknäckebröd. Kanske bäst att inte fråga Anna Skipper om hon håller med :-)
Vet inte om det är helt fullt sanningsenligt, men jag vill gärna tycka att det är nyttigt att äta detta godis då det till 50% består av fullkornsknäckebröd. Kanske bäst att inte fråga Anna Skipper om hon håller med :-)
åh låter supergott ju!! :D ska jag prova någon dag
SvaraRadera