2009-10-04

Damsupé

Härlig kväll på nationen igår kväll. Herrarna på nationen hade ordnat gasque med tema och de var alla utklädda, några till pirater, herrkören hade en oas full med araber i en toalett och så fanns kapten Ahab nere i puben. Vi fick tatuera en sjöman och jag skjöt med paintballgevär på ett stort fiskmonster som ville sno sprit från förrådet. Sedan blev det middag, musslor och Capten Morgan. De e nice ;D
Efter det blev det liveband och rocka loss på dansgolvet som gällde. Socialisera en aning med grabbarna i garberoben och sedan promenad hem (bussarna hade slutatr gå) strax innan tre.

Tvättiden vi hade vid tio imorse var ju bara att glömma, först vid ett gick vi upp. Var asduktiga och städade igenom hela lägenheten och tvättade några maskiner och belönade oss med kaka och filmkväll. Resten av veckan kommer bli fylld med plugg, både Andreas och jag har tenta om ett par dagar. Läskigt ..

Har fått förfrågan på receptet på mina specialKlaraspettar som jag hade med mig till alfabetsfesten. Väldigt enkelt, det enda man behöver är
  • Köttbullar
  • Körsbärstomter och
  • tandpetare.
Dela köttbullarna i två, trä sedan första delen på en tandpetare. Sätt på en körsbärstomat på tandpetaren bredvid den halv köttbullen och sätt sedan på den andra halvan på andra sidan tomaten. Busenkelt!

Jag har lagt in lite bilder i förra inlägget från min Västergötlandresa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar