2009-05-25

Pimplar apelsinjuice

Att sitta i en mörk biosalong och hålla handen med huvudet mot en axel är något av det mysigaste man kan göra. Wolverine var riktigt bra, den handlar om mutanten Logans liv innan han träffade the X-men. Sorgligt, men ett riktigt hjältedrama ändå. Man är ju så van vid lyckliga slut i filmer att det var lite svårt att förstå att filmen slutade som den gjorde. I de tre filmena som handlar om the X-men så har Logan inget minne av sin bakgrund och varför han inte har det förklaras här. Precis i slutet så får man förklaringen och det är ju en aning frustrerande att han inte vinner mot the bad guy. Men har man sett filmerna som utspelar sig senare vet man ju att det blir bra i slutet iallafall :) Men Hugh Jackman var skitsnygg, stunning beautiful och riktigt het. Han hade tydligen gått på en riktigt deff-diet i ett år innan han spelade in filmen, det gav ju sannerligen resultat. Även fast det måste varit riktigt tufft; ingen salt i maten, massor med ångkokta grönsaker, tidiga mornar, träning varje dag och fasta måltider. Läste nånstans att han började klockan fem varje morgon och åt sedan varannan timme. Jäklar vilket psyke man måste ha för att klara av nånting sånt!

Vi har haft det riktigt mysigt här, igår gick vi på utflykt och hälsade på fåren som bor här brevid. Vi hade matsäck också! ;) Tunnbrödsrullar med tonfiskröra (créme fraiche, en burk tonfisk, hackade grönsaker; lök, tomat, gurka och paprika, salladsblad, salt, peppar, paprikakrydda och örtsalt. Improviserat, men blev bra :) Sedan utforskade vi Flogsta litegrann där jag aldrid varit. På kvällen var vi extravaganta och åt köttbullar och pasta till kvällsmat när vi tittade på Lejonkungen. Myspys.

Idag ska jag ut och springa och hålla tummarna för att en bok jag beställt kommer. Sen ska jag plugga till sista provet för terminen på torsdag. Hjärnan, njurarna och sinnena handlar det om, heavy stuff. Biologi B e fett kul ;)

1 kommentar:

  1. vilken fin blogg du har, vattnas i munnen när jag läser alla recept!! den ligger under favoriter numera :P kram anna<3

    SvaraRadera